[et_pb_section bb_built=\”1\”][et_pb_row][et_pb_column type=\”4_4\”][et_pb_text _builder_version=\”3.17.4\”]
Centrul Cultural Clujean organizează, prin programul Academia Schimbării, un seminar și sesiuni individuale de coaching cu Mahir Namur, coach existențial, consilier psihologic în Viena și Istanbul. Seminarul va avea loc luni, 17 decembrie, între orele 18:00 – 21:00, la ClujHub, str. Regele Ferdinand nr. 22-26, Centrul Comercial Central, Etajul 3.
Viața profesională a unui artist poate fi cu greu separată de viața sa personală. În cele mai multe cazuri, alegerea de a fi artist vine dintr-o dorință instinctivă și, destul de des, de la o vârstă fragedă. Uneori nu este chiar o decizie conștientă. Alegerea se face pentru o viață autentică, adevărată pentru sine, dar cu toate acestea, uneori, fără a cunoaște toate consecințele în avans. Artiștii sunt \”aruncați\” în lume cu provocări, riscuri și responsabilități existențiale, dar și cu așteptări foarte mari de a produce și a avea succes. Pentru a face față acestor așteptări, artiștii au nevoie de cunoștințe manageriale de bază și gândire filosofică combinată cu creativitate, care este un atribut natural al unui artist. Prin integrarea metodologiei planificării strategice în abordarea coachingului existențial, acest seminar introductiv propune artiștilor să reflecteze asupra vieții și perspectivelor de carieră și să planifice pașii necesari pentru creșterea productivității. Participarea la seminar este gratuită, în limita a 40 de locuri, iar înscrierile se fac aici.
Cei care se înscriu la seminar vor avea posibilitatea să participe și la o serie de sesiuni individuale de coaching, cu următorul program:
- Marți, 18 decembrie: 19:00 – 20:30
- Miercuri, 19 decembrie: 18:00 – 19:30
- Joi, 20 decembrie: 10:00 – 11:30; 13:00 – 14:30; 16:00 – 17:30
Participarea la sesiunile de coaching este gratuită, în limita a 5 locuri. Înscrieri aici.
Mahir Namur, coach existențial, consilier psihologic, Viena – Istanbul
Născut în 1967 la Ankara, crescut în Kuweit, Turcia, Malta și Libia. A absolvit Facultatea de Inginerie Civilă la Universitatea Tehnică din Istanbul și a făcut un master în Managementul și Economia Construcțiilor în cadrul Universității Tehnice din Viena. După ce a lucrat în sectorul construcțiilor timp de mai mulți ani, s-a reorientat către comunicarea, cooperarea și dezvoltarea culturală și, în ultima vreme, către dezvoltare personală, coaching și consiliere psihologică.
Între anii 1994-1997 a lucrat în Strabag – Austria pentru dezvoltarea și implementarea proiectelor internaționale de construcție (Turcia, Ghana, Malawi). În 1999 a înființat Chameleon PM and Design din Istanbul, o companie de management de proiecte în artă și cultură. A dezvoltat și a gestionat mai multe proiecte internaționale culturale, educaționale și de comunicare pentru companii private, orașe și ONG-uri. A fost președinte fondator și este acum secretarul general al Asociației Culturale Europene, înființată în 2003 la Istanbul, care a fost implicată în promovarea cooperării culturale dintre Europa și Turcia în primii săi ani și, ulterior, în promovarea societății civile și a culturii la nivel local, național și internațional. A dezvoltat și a coordonat mai multe proiecte de cooperare europeană, cum ar fi Europist, City and Art, Collecting the Future, Social Entrepreneurship și Design for Sustainable Urban Development, în colaborare cu universitățile, ONG-urile și orașele din Europa și a organizat mai multe conferințe și forumuri. Din 2005, este una dintre figurile cheie la Sinopale, International Sinop Biennial, HAL Center for Creativity, Social Entrepreneurship Sustainable Development Project și Sinop Sustainable Development Association. Este membru al Casei Europene pentru Cultură din Bruxelles și membru al Grupului de Strategie al Inițiativei \”A Soul for Europe\”.
Începând cu 2010, Mahir Namur oferă coaching și training pentru persoane și organizații. A absolvit un curs NLP, obținând un certificat de coaching în Istanbul, un curs pe analiza elementară existențială la Existential Academy Istanbul, un curs de Logopedie – Pedagogie (bazat pe logoterapie și analiza existențială) la Institutul Viktor Frankl din Viena, coaching existențial avansat în cadrul Academiei Existențiale din Londra și curs de consiliere psihologică la Institutul European de Logoterapie și Psihologie din Linz.
Predă cursuri de dezvoltare a proiectelor, management cultural, comunicare, managementul eficienței și cursuri de coaching la Universitatea Yeditepe și la Mimar Sinan Fine Arts University. A dezvoltat două programe de instruire: \”Managementul relațiilor\” și \”Planificarea strategică orientată spre sens\”, combinând experiențele sale de planificare strategică, management și coaching și ține acum cursuri de formare în universități și ONG-uri din Europa (Universitatea de Arte din Londra, BBK Berlin, Unarte București, Castrum Peregrini Amsterdam, Fabrica de Pensula Cluj, Academia de Arte din Halle, Porto ESMAE, Academia de Arte din Viena, Universitatea Yeditepe din Istanbul și Universitatea Mimar Sinan), în engleză, turcă și germană.
Evenimentele sunt organizate de Centrul Cultural Clujean, prin programul Academia Schimbării, care este dedicat creșterii capacităților pentru sectoarele civic și cultural din Cluj.
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]