Deschiderea programului nostru de mediere culturală, derulat în cadrul Academiei Schimbării

În 23 octombrie are loc la sediul nostru întâlnirea care deschide programul nostru de mediere culturală, derulat în cadrul Academiei Schimbării și dedicat organizațiilor, instituțiilor și profesioniștilor din domeniul cultural care implementează programe de mediere culturală și artistică. Îi vom avea alături de noi pe reprezentanții Muzeului Etnografic al Transilvaniei, Muzeului de Artă Cluj-Napoca, Muzeului Național de Istorie a Transilvaniei, Universității de Artă şi Design din Cluj-Napoca / UAD, Fabricii de Pensule, EducaTIFF – Film Education, Create.Act.Enjoy, Colectiv A Cluj, White Cuib, Transylvania College și Cinema ARTA.

Programul este adresat specialiștilor cu experiență în domeniul medierii culturale și își propune să formeze noi mediatori culturali care pot dezvolta și experimenta în viitor în acest domeniu, dar și să dezvolte acțiuni de mediere pentru sectorul cultural clujean.

În noiembrie și decembrie vom organiza activități de mediere în cadrul expoziției ECCA „Memoria ca viziune” găzduită la Fabrica de Pensule, vizite de studiu în spațiile culturale din oraș, cartografierea resurselor și programelor de mediere și schimb de experiență între mediatori și organizații / instituții, un training internațional dedicat mediatorilor culturali și  vom dezvolta pachetul Cutia cu unelte artistice pentru spațiile culturale din oraș.

Programul de mediere culturală din cadrul Academiei Schimbării este dezvoltat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca. Mai multe detalii aici.

Accessibility Toolbar

Scroll to Top
Fii primul care află știrile de ultimă oră

Abonează-te la newsletter-ul nostru și fii la curent cu tot ce se întâmplă la CCC!