Devino membru al CCC

Centrul Cultural Clujean primește noi membri până la 1 martie

Adunarea Generală a Membrilor Centrului Cultural Clujean se va întruni în data de 7 martie pentru a stabili calendarul detaliat de lucru pentru demararea programului cultural al Asociației.Cu acest prilej vor fi discutate solicitările de adeziune primite până acum pe adresa Centrului.

„Zece organizații ne-au trimis deja cereri de a deveni membri ai Asociației, iar mai multe și-au arătat același interes. Așteptăm cererile lor de adeziune până la 1 martie, inclusiv, pentru a le valida în Consiliul Director și pentru a le putea trimite apoi spre aprobare Adunării Generale a Membrilor. E o foarte bună energie în oraș și în țară în jurul programului nostru. Acesta este cel unul dintre cele mai curajoase proiecte comune din istoria recentă a Clujului, iar impactul său în oraș va fi vizibil, atât la nivel cultural și social, cât și la nivel economic. Abia așteptăm să începem implementarea proiectelor pilot și toată munca de pregătire a anilor care vin”, declară Ștefan Teișanu, directorul executiv al Centrului Cultural Clujean.

Cele zece organizații care și-au arătat până în prezent dorința de a deveni membre ale CCC sunt Urbannect, Create.Act.Enjoy, Fapte, Ropot – Impact Hub, Compania de Tango Cluj, Scientifica, Cercul Social, Federația Tinerilor din Cluj, ARIES Transilvania și Grupul PONT.

 

Dan Clinci, Președinte Urbannect:

Forța culturală a unei comunități urbane constă în coeziunea ei. Credem în constructia unui mozaic în care fiecare operator cultural să își gasească nu numai locul, ci și partenerii și sprijinul de care are nevoie. Asociația noastră e o astfel de platformă și dorește să își acordeze energia cu cea a altor echivalenți. Vedem CCC ca pe o rețea de energii cetățeneșii pozitive.

 

Hajnalka Bessenyei, Director Impact Hub Cluj-Napoca:

Aderăm la CCC deoarece e o comunitate creativă care impulsionează schimbul de idei, care are principii comune cu ale noastre, și anume sa dea valoare valorilor.

 

Horia Pop, Președinte Compania de Tango Cluj:

Dorim să sprijinim și să ne implicăm în proiectele derulate de CCC pentru că avem convingerea că toate proiectele derulate sunt de un interes cultural general și de o manieră care să îmbunătățească radical activitatea și spiritul cultural clujean.

 

Cum poate o organizație să devină membru al CCC

Organizațiile doritoare să devină membri ai CCC sunt invitate să completeze această cerere de adeziune și să o trimită pe adresa office@cccluj.ro până în data de 1 martie 2017, inclusiv.

Statutul Centrului Cultural Clujean poate fi consultat aici, principalele drepturi și obligații ale membrilor fiind prevăzute de articolele 30 și 31. Cotizația anuală a membrilor CCC este de 100 de lei.

Cererea de adeziune la CCC poate fi descărcată de aici.

Despre CCC

Centrul Cultural Clujean (CCC) este o organizație neguvernamentală, apolitică și independentă, care dezvoltă proiecte cu impact cultural, social și de dezvoltare urbană în Cluj-Napoca și în regiunea Transilvaniei.

Membrii CCC sunt universitățile clujene, instituțiile de cultură și organizațiile culturale locale, administrația locală și județeană, precum și organizații din domeniul social, educațional și economic.

CCC are misiunea de a implementa programul cultural cu care orașul a candidat pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021, precum și de a dezvolta noi politici culturale și de oraș pentru dezvoltarea Clujului.

Accessibility Toolbar

Scroll to Top
Fii primul care află știrile de ultimă oră

Abonează-te la newsletter-ul nostru și fii la curent cu tot ce se întâmplă la CCC!