Sesiune de informare pentru organizațiile care doresc să devină membre ale Centrului Cultural Clujean

[et_pb_section bb_built=\”1\”][et_pb_row][et_pb_column type=\”4_4\”][et_pb_text _builder_version=\”3.18.9\”]

Joi, 28 februarie, de la ora 17:00, Centrul Cultural Clujean găzduiește la sediul de pe strada Fluierașului, nr. 3 o sesiune de informare pentru instituțiile și organizațiile care sunt interesate de a adera ca membri ai Centrului.

În acest moment, Centrul Cultural Clujean adună 75 de membri din rândul actorilor cheie ai orașului, organizații și instituții culturale, universități, clustere și cluburi de afaceri, organizații ale societății civile, administrația locală și județeană. 10 alte organizații ne-au trimis recent cereri de adeziune și urmează să fie primite ca membri în Adunarea Generală din martie.

În fiecare an, organizațiile care ne trimit cereri de adeziune până cel târziu la 1 martie sunt prezentate Adunării Generale a Membrilor noștri cu recomandarea de a fi primite ca membri. În 2019, datorită numărului mare de instituții și organizații care și-au arătat interesul de a adera, am decis să organizăm o sesiune de informare dedicată lor, pentru a le prezenta modul nostru de lucru și pentru a le răspunde la întrebări.

Organizațiile care au aderat cel mai recent la Centrul Cultural Clujean sunt Cluj IT Cluster, Asociația Plai (festivalul ZAIN), Asociația pentru Cultura și Emanciparea Femeilor și Asociația Clujul Cultural.

Detalii referitoare la înscrierea ca membru: www.cccluj.ro/membri2019

Contact pentru confirmarea prezenței la sesiunea de informare pentru noi membri: office@cccluj.ro (până la 26 februarie, inclusiv).

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Accessibility Toolbar

Scroll to Top
Fii primul care află știrile de ultimă oră

Abonează-te la newsletter-ul nostru și fii la curent cu tot ce se întâmplă la CCC!