Eveniment final Culturepreneurs 2018: alegerea celor mai bune proiecte din program

[et_pb_section bb_built=\”1\”][et_pb_row][et_pb_column type=\”4_4\”][et_pb_text _builder_version=\”3.17.4\”]

Evenimentul final Culturepreneurs va avea loc în data de 29 noiembrie 2018, între orele 18:00 – 21:00, la Cluj Hub – strada Ferdinand 22-26, et. 3 (Complexul CENTRAL).

Culturepreneurs este proiectul Centrului Cultural Clujean în care creativi și pasionați de tehnologie lucrează împreună pentru a crea și dezvolta produse și servicii ingenioase în design, film, muzică, artă multimedia şi mass media. Mai multe detalii despre proiect se găsesc pe www.culturepreneurs.ro.

În etapa inițială a proiectului s-au înscris 25 de idei, dintre care 13 au fost alese de juriu pentru a intra în programul de mentorat. Timp de o lună, cei selectați au beneficiat de worksopuri și întâlniri cu mentorii pentru a-și concretiza ideile.

La evenimentul final Culturepreneurs vor fi prezentate în fața unui juriu specializat și a publicului larg proiectele care au trecut prin programul de mentorat și au ajuns la maturitate. Dintre acestea juriul va alege 3 proiecte câștigătoare, pe care le vom premia. 

Manageri recunoscuți și apreciați la nivel internațional, cu experiență în IT, banking, cultural vor face parte din juriul Culturepreneurs 2018:

  • Mihaela Nădășan: Manager Executiv și Director Executiv Instituții Financiare și Relații Internaționale la Banca Transilvania. Cu studii economice și cu un MBA la L\’Institut d\’Études du Développement Economique et Social, Mihaela s-a alăturat echipei BT din 1998.
  • Adrian Neagomir: Directorul E-commerce, sprijinind clienții Evozon să-și transforme afacerile prin folosirea soluțiilor SAP Hybris & Java. Adrian este pasionat de partea de software development, cu accent pe Java, de transformarea digitală și e-commerce. 
  • Rarita Zbranca: Director de Program la Centrul Cultural Clujean cu o experiență de 20 ani în management, programare, cercetare și politici în domeniul culturii. Este director și co-fondator al Fundației AltArt, co-fondator al Fabricii de Pensule și a făcut parte din echipa Cluj-Napoca 2021 – Capitală Europeană a Culturii. Este membră a grupului strategic al inițiativei A Soul for Europe și membră a consiliului director al European House for Culture și al rețelei Balkan Express.
  • Andrei Kelemen: parte din echipa de management a Cluj IT Cluster, o inițiativă orientată spre afaceri care urmărește să creeze durabilitate pentru unul dintre cei mai importanți piloni economici din Cluj, industria IT. 
  • Cristian Hordilă: Managerul TIFF, Managing Director al Asociaţiei pentru Promovarea Filmului Românesc și Managerul Casei TIFF. Cristian este membru în Consiliul Director al European Film Promotion, fiind implicat în acţiuni de promovare şi susţinere a cinematografiei europene pe plan internaţional, prin proiecte precum Shooting Stars sau Producers on the Move.

Vor fi prezenți la eveniment participanții înscriși în program, mentorii, dar și reprezentanți ai unor companii de top din Cluj. Evenimentul este deschis și publicului larg iar participarea este gratuită. 

Culturepreneurs este un program al Centrului Cultural Clujean, înscris în linia de program #culturalucrează. Obiectivul principal al acestei linii de program este dezvoltarea unei economii creative puternice în oraș și în regiune.

Evenimentul Culturepreneurs este organizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca și al Consiliului Județean Cluj. Parteneri: Banca Transilvania și URSUS.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Accessibility Toolbar

Scroll to Top
Fii primul care află știrile de ultimă oră

Abonează-te la newsletter-ul nostru și fii la curent cu tot ce se întâmplă la CCC!