Artă contemporană pentru toată familia în expoziția „Memoria ca viziune”

În această săptămână, la expoziția „Memoria ca viziune” au loc activități de mediere culturală pentru copii. Cei mici și cei mari vor descoperi împreună arta contemporană prin intermediul tururilor ghidate, pe care le organizăm împreună cu partenerii din proiect.

Programul va fi împărțit în două module. Un modul va avea loc în timpul săptămânii, la care vor participa copii și profesori din școlile cu care colaborăm:

  • Liceul Teoretic „Eugen Pora”
  • Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”
  • Școala Gimnazială „Traian Dârjan”
  • Școala Gimnazială Specială pentru Deficienți de Auz „Kozmutza Flora”

Cel de-al doilea modul se va derula în weekend și este deschis publicului larg, copiii fiind așteptați împreună cu părinții la activități interactive și distractive. În zilele de 17 și 18 noiembrie, între orele 11:00 – 13:00, respectiv 13:00 – 15:00, copiii însoțiți de părinți vor descoperi lucrările din expoziție și vor explora temele propuse de artiști. Participarea este gratuită și se face pe bază de înscriere aici. Avem un număr limitat de 15 locuri pentru copii, pe fiecare grup. Expoziția „Memoria ca viziune” are loc în spațiile Fabricii de Pensule, etaj 2.

Programul de mediere culturală este componenta Academiei Schimbării care promovează practica medierii în sectorul cultural, pilotează modele de lucru, dezvoltă competențe și resurse în acest domeniu.

Activitățile din cadrul programului au fost concepute și vor fi facilitate împreună cu: Iolanda Anastasiei, Emese Apai, Miruna Batin, Georgiana Buț, Mihai Iepure-Gorski, Florina Florian, Ana-Maria Huluban, Marius Mornea, Lucian Rad, Cristina Rogoz, Dana Ștefănoiu

Accessibility Toolbar

Scroll to Top
Fii primul care află știrile de ultimă oră

Abonează-te la newsletter-ul nostru și fii la curent cu tot ce se întâmplă la CCC!