Spațiu Interior

Spațiu Interior este un program care explorează și promovează potențialul culturii de a îmbunătăți sănătatea și starea de bine.

Artiști, oameni de știinţă, experţi în domeniul sănătăţii și al psihologiei colaborează pentru a aduce în atenţia publică pericolele care ne ameninţă azi sănătatea emoțională, mintală și fizică.

 Abordarea noastră este de a pilota și mai apoi scala intervenții culturale și artistice care au ca scop sporirea sănătății și well-being-ului individual și colectiv. De asemenea, organizăm un think tank și un forum internațional anual. 

Suntem activi în inițiative de cercetare și advocacy la nivel local și european pentru a promova arta, participarea culturală și intervențiile culturale ca forme accesibile și eficiente de prevenție și de sprijin în managementul unor probleme de sănătate, alături de parteneri ca Organizația Mondială a Sănătății, Culture Action Europe, Nordic Dimension Partnership on Culture, Trans Europe Halles, Central Denmark Region.

Știri proiect

Art works: ateliere pentru companii

Art works: ateliere pentru companii

Ateliere de dans pentru well-being Participarea la sesiuni regulate de dans contribuie la sporirea stării de bine a angajaților. Dansul ajută la reducerea stresului și anxietății prin eliberarea endorfinelor, creând o atmosferă relaxată și pozitivă. Acesta nu doar că...

citește mai mult

Mai mult despre Spațiu Interior

vizitează www.spatiuinterior.ro

Ai întrebări?

CONTACTEAZĂ-NE