Centrul Cultural Clujean și partenerii săi anunță demararea unui program pilot care își propune să crească participarea studenților la manifestări culturale și artistice, încurajându-i să descopere și în acest fel orașul. Prin voucher-ul cultural studentul și un însoțitor primesc bilete gratuite la spectacole de teatru, la operă și muzee, având astfel ocazia de a se bucura de experiențe culturale împreună cu prietenii.

Parteneri în program sunt:

Fabrica de Pensule, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, Muzeul de Istorie a Transilvaniei, Opera Națională Română, Reactor de creație și experiment, Teatrul de Păpuși „Puck”, Zug Zone.

Cum se obține voucherul cultural?

Pe pagina dedicată proiectului https://inclujiune.ro/voucher/ după completarea formularului cu informațiile solicitate, studenții vor primi automat un e-mail cu un cod unic pe care îl pot folosi pentru a obține două bilete la spectacolul ales, în limita locurilor disponibile.

Voucherul cultural este o inițiativă a Centrului Cultural Clujean, prin programul InClujiune, care își propune să creeze și să dezvolte oportunități de interacțiune și participare activă la viața orașului pentru grupurile care formează comunitatea clujeană.