Centrul Cultural Clujean și Centrul de Cultură Urbană Cluj-Napoca invită muzeele clujene să participe la Noaptea Muzeelor, care va avea loc în 18 mai 2019 concomitent la nivel internațional. 

Milioane de europeni sărbătoresc cultura ieșind pe străzi în aceeași noapte, însoțiți de prieteni și familii. La Cluj, peste 35.000 de persoane au luat parte la eveniment în 2018. În fiecare an, mai multe muzee clujene se alătură evenimentului, care este completat de evenimente speciale care atrag mii de vizitatori.

Dacă muzeul pe care îl reprezentați dorește să participe la Noaptea Muzeelor sau doriți să organizați un eveniment cu această ocazie, vă invităm să completați formularul de înscriere pentru Noaptea Muzeelor Cluj-Napoca până pe data de 14 aprilie 2019.

Ne dorim ca pe lângă expozițiile permanente sau temporare, să oferim ocazia publicului clujean să trăiască experiența vizitei la muzeu într-un mod unic, special, în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor. Dacă aveți idei sau propuneri de concerte, intervenții artistice, proiecții, spectacole de lumini, seri de poezie sau orice alt eveniment sau acțiune care poate aduce un element nou vizitei la muzeu, ne-am bucura să ni le trimiteți. Primim propunerile pe adresa contact@cccluj.ro până pe data de 1 aprilie 2019.

Formular de înscriere Noaptea Muzeelor 2019