Relația dintre mediul de afaceri și sectorul cultural

Propunem noi mecanisme de învățare, colaborare și sprijin între sectorul cultural și sectorul business, care să aducă beneficii sustenabile fiecăruia dintre cele două sectoare și, prin aceasta, societății în ansamblul său.

Newsletter

10 idei care merg bine cu cafeaua de dimineață.

Vești de la Centru despre cultură și business. Acesta este un newsletter despre cultură și business, două lumi care se privesc dintotdeauna cu interes, niciuna însă îndeajuns de curajoasă s-o abordeze pe cealaltă și s-o invite în oraș.

află mai mult

Abonează-te pentru a primi următoarele Vești de la Centru

VREAU SĂ MĂ ABONEZ

Business to
Culture (B2C)

Business to Culture experimentează noi modalități prin care organizațiile culturale și companiile pot învăța unele de la celelalte, pot colabora între ele în beneficiul propriu și în beneficiul societății.

Aducem împreună cinci companii și cinci organizații din sectorul cultural într-un program pilot care se întinde pe o perioadă de trei luni și cuprinde o etapă de formare reciprocă, o etapă de rezidențe de muncă încrucișate și o etapă de colaborare pentru propunerea de soluții colective la provocările orașului.

află mai mult

Catalogul Companiilor Clujene
Care Cred în Cultură (6C)

Catalogul Companiilor Clujene Care Cred în Cultură (6C) este o listă de companii care susțin cultura ca forță transformatoare a societății și își doresc să sprijine activitatea Centrului Cultural Clujean depunând un minim de efort.

Astfel, 50 de companii clujene vor fi promovate ca reprezentante ale unei comunități de business care are o înțelegere superioară a culturii, a rolului și impactului său în societate.

află mai mult

Noutăți

Vrei să devii partener?

CONTACTEAZĂ-NE

Parteneri

Parteneri instituționali

Partener strategic

Parteneri

Susținători

Finanțatori