Fondul Jazz in the Park este instrumentul care adună comunitatea la un loc și șterge efemeritatea pe care orice eveniment o are. Mesajul pe care încercăm să-l transmitem prin fond e simplu: dacă fiecare din noi contribuie cât de puțin pentru binele comunității locale, putem face orice, putem fi mai buni ca oraș, ca țară sau ca public de festival. 

Alin Vaida

director , Asociația Fapte

În acest an, biletul neobligatoriu pentru participarea ta (obligatorie… o s-auzi atunci de ce 😉 ) la Jazz in the Park poate fi minunea din viața cuiva care altfel nu și-ar permite să viseze la asta. 

Pentru că cei 20 de lei o să reprezinte achiziția (la propriu!) a unui bilet de acces la un eveniment cultural pentru cineva care altfel nu și l-ar permite.

În acest fel, cei în nevoie vor putea merge la un film, un spectacol de teatru sau un concert, putându-se bucura și de sprijin logistic în timp ce se bucură de actul cultural (transport, mediere, follow-up etc).
Cu ajutorul tău voucherul va ajunge la Asociația Raluca (dedicată tinerilor cu sindrom Down), Serviciul de Ajutor Maltez (ajută persoanele cu dizabilități motorii), Clujul are Suflet (suport pentru tinerii din mediul rural), Asociația Autism Transilvania, copiii romi de la Școala Traian Dârjan
#BiletÎnAșteptare

Așa toată lumea câștigă: cei în nevoie o experiență de neuitat, tu… păi tu o să faci magia asta posibilă cu mâna ta 🎫jazzinthepark.ro/bilete-si-acces.

Ne vedem în parc!