Catalogul Companiilor Clujene Care Cred în Cultură (6C) este o listă de companii care susțin cultura ca forță transformatoare a societății și își doresc să sprijine activitatea Centrului Cultural Clujean depunând un minim de efort.

Astfel, 50 de companii clujene vor fi promovate ca reprezentante ale unei comunități de business care are o înțelegere superioară a culturii, a rolului și impactului său în societate.

Beneficiile companiilor 6C

Apreciere

Ești parte din comunitatea de business care înțelege societatea și cultura de azi

Acces preferențial

Posibilitate de participare la masterclass-ul Checking on Meaning și prioritate la pachetele de parteneri CCC 2021

Hassle-free

Ne sprijini financiar fără să ai bătăi de cap

Prioritate

Afli primul despre oportunitățile de corporate engagement disponibile în Centrul Cultural Clujean

Campania media 6C

Campania vorbește despre rolul și impactul culturii în societate folosind date verifi cate științifi c, formulate simplu (ex. Consumul regulat de muzică clasică ne face cu 12% mai fericiți).

Fiecare machetă parte din seria 6C trimite la pagina dedicată de pe site-ul Centrului, unde se găsesc informații detaliate despre benefi ciile enunțate și sursele care verifi că veridicitatea lor. Pe aceeași pagină sunt afi șate cele maxim 50 de companii 6C, alături de restul partenerilor corporate ai Centrului.

Campania va fi promovată în social media, presa scrisă și pe canale OOH și conține, pe lângă machete cu enunțuri informative despre impactul culturii, o secțiune de informații detaliate pe site-ul Centrului, precum și o serie de interviuri fulger cu directorii companiilor 6C care sunt dornici și deschiși să își împărtășească public obiceiurile culturale.

Masterclass: Checking on Meaning

Companiile 6C interesate (și numai ele) pot trimite câte doi reprezentanți la masterclass-ul Checking on Meaning, susținut de către profesorul Mahir Namur (vezi videoclipul).

La finalul zilei de masterclass participanții vor putea să:

  • Își construiască propria definiție a sensului muncii și să își îmbunătățească munca în funcție de asta;
  • Integreze în activitatea lor de business practici și concepte culturale aducătoare de noi perspective;
  • Își actualizeze înțelegerea asupra culturii și rolului său în societate.

Masterclass-ul se desfășoară în limita a 40 de locuri per sesiune, în maxim trei sesiuni.

Mahir Namur este profesor universitar la Viena și Istanbul, coach și consilier psihologic. Născut în 1967 la Ankara, crescut în Kuweit, Turcia, Malta și Libia. Cu studii în domeniile ingineriei, construcțiilor, managementului, culturii, coachingului și analizei existențiale efectuate în Istanbul, Londra, Viena și Linz, Mahir Namur are o experiență de muncă diversă, atât în mediul de afaceri, cât și în domeniile cultural și academic. Începând cu 2010, Mahir Namur oferă coaching și training pentru persoane și organizații, în special cursuri de dezvoltare a proiectelor, management cultural, comunicare, managementul efi cienței și coaching. A dezvoltat două programe de instruire: „Managementul relațiilor” și „Planifi carea strategică orientată spre sens”, combinând experiențele sale de planifi care strategică, management și coaching și ține acum cursuri de formare în universități și ONG-uri din Europa: Universitatea de Arte din Londra, BBK Berlin, Unarte București, Castrum Peregrini Amsterdam, Fabrica de Pensule Cluj, Academia de Arte din Halle, Porto ESMAE, Academia de Arte din Viena, Universitatea Yeditepe din Istanbul și Universitatea Mimar Sinan, în engleză, turcă și germană.

Vrei să devii partener?

CONTACTEAZĂ-NE