A treia întâlnire anuală România Remarcabilă are loc în 16-17 noiembrie la Cluj-Napoca

Centrul Cultural Clujean vă invită să luați parte la cea de-a treia întâlnire a rețelei România Remarcabilă, care va avea loc între 16 și 17 noiembrie la Cluj-Napoca.

La întâlnire vor participa autorități locale și centrale, organizații culturale din domeniul patrimoniului, artiști și parteneri, colegi din comunele rețelei: reprezentanți ai administrațiilor locale și ai școlilor, artiști și artizani locali, facilitatori comunitari din Bârsana (Maramureș), Beliș (Cluj), Bonțida (Cluj), Bucium (Alba), Ciurila (Cluj), Fundata (Brașov), Mănăstireni (Cluj), Moldovenești (Cluj), Plopiș (Sălaj), Poieni (Cluj), Vad (Cluj), Valea Viilor (Sibiu). 

Evenimentul va începe cu un tur de patrimoniu condus de Cristina Bolog (Cluj Guided Tours) în 16 noiembrie și continuă în 17 noiembrie cu o prezentare a rețelei România Remarcabilă și discuții despre relația dintre memoria colectivă și viitorul patrimoniului, strategii și mijloace de dezvoltare rurală, implicarea comunităților rurale și crearea unor programe pentru artiști în mediul rural.

Conferința este deschisă și publicului larg, pentru care punem la dispoziție 20 de locuri. Participarea este gratuită, pe bază de înscriere prealabilă.

Mai multe detalii despre agendă și înscrieri, găsiți aici.

Accessibility Toolbar

Scroll to Top
Fii primul care află știrile de ultimă oră

Abonează-te la newsletter-ul nostru și fii la curent cu tot ce se întâmplă la CCC!