Culture and Well-being Forum 2023: cum integrăm grija și starea de bine la locul de muncă?

În contextul schimbărilor continue din societate și avansului tehnologic, precum și a provocărilor globale care complică o realitate deja complicată, sănătatea și well-being-ul devin aspecte cheie la locul de muncă. 

Forumul Culture and Well-being 2023 aduce împreună artiști, lideri de afaceri, experți în resurse umane, cercetători și specialiști în sănătate publică pentru a discuta despre importanța integrării grijii și well-being-ului în organizații și companii. Ne inspirăm din voci importante din lumea artei și sănătății, din cercetările științifice și din exemplele practice de activități bazate pe artă, care au avut succes în reducerea simptomelor burnout-ului angajaților și în sporirea sentimentului de apartenență, coeziune și confort la locul de muncă. 

Speakerii principali ai ediției din acest an sunt: 𝐍𝐢𝐞𝐥𝐬 𝐅𝐢𝐞𝐭𝐣𝐞, Technical Officer, World Health Organization Regional Office for Europe, și 𝐓𝐢𝐦𝐦𝐲 𝐆𝐡𝐢𝐮𝐫𝐚̆𝐮, Innovation Lead, Virtual Experiences și XR la Innovation Arena, Volvo Cars; cofondator Points Lab. De asemenea, vor fi alături de noi Angelica Postu (Asociația Română de Muzicoterapie), Călin Hințea (Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării), Norbert Petrovici (Centru Interdisciplinar pentru Știința Datelor), Rarița Zbranca (Centru Cultural Clujean), Diana Buluga (Create.Act.Enjoy), Mihai Mateiu (Flux Project Cluj), Polona Torkar (Asociacija, Slovenia), Jernej Verbič (Dobre Zgodbe, Slovenia), Doina Baltaru (Spitalul Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian”) și Florin Moroșanu (Centru Cultural Clujean). 

 

Consultă agenda evenimentului aici.

Participarea la eveniment este gratuită, pe bază înscrierii prealabile. Înscrierile se realizează prin completarea acestui formular

 

Accessibility Toolbar

Scroll to Top
Fii primul care află știrile de ultimă oră

Abonează-te la newsletter-ul nostru și fii la curent cu tot ce se întâmplă la CCC!