Consultare publică privind restaurarea, revitalizarea și transformarea în centru cultural a vechii garnizoane militare de pe Blvd. 21 decembrie

Centrul Cultural Clujean, în calitate de partener al Primăriei Muncipiului Cluj-Napoca în proiectul „Restaurarea, revitalizarea și valorificarea durabilă a monumentului istoric de pe b-dul 21 decembrie nr. 106 din Cluj-Napoca -pavilionul B, în vederea realizării unui centru cultural”, pentru care urmează să fie solicitată finanțare nerambursabilă în cadrul Programului RO-CULTURA, Apelul Restaurarea și revitalizarea monumentelor istorice

vă invită la o discuție a cărei scop este consultarea reprezentanților sectorului cultural clujean și a tuturor cetățenilor interesați cu privire la valorificarea durabilă a monumentului istoric de pe Bulevardul 21 decembrie nr. 106 din Cluj-Napoca – pavilionul B, în vederea realizării unui centru cultural. Se vor discuta aspecte privind funcțiunile și modalitățile de folosire a spațiului, astfel încât proiectul să răspundă cât mai bine nevoilor sectorului cultural clujean pe termen scurt, mediu și lung.

Evenimentul va avea loc vineri, 18 octombrie, de la ora 12:00 la 14.00, la Centrul Interdisciplinar pentru Știința Datelor str. Avram Iancu nr. 68, în prezența reprezentanților Primăriei, ai Centrului Cultural Clujean și ai organizațiilor membre ale Centrului.

Vă rugăm să vă confirmați în scris intenția de participare până joi, 17 octombrie, la ora 17:00, printr-un email trimis la adresa contact@cccluj.ro.

Accessibility Toolbar

Scroll to Top
Fii primul care află știrile de ultimă oră

Abonează-te la newsletter-ul nostru și fii la curent cu tot ce se întâmplă la CCC!