Nevoile studenților și adaptarea lor la viața în Cluj-Napoca

[et_pb_section bb_built=\”1\”][et_pb_row][et_pb_column type=\”4_4\”][et_pb_text _builder_version=\”3.18.9\”]

Adaptarea studenților este direct proporținală cu gradul de interacțiuni pe care le au, de activitățile lor culturale, de programele de învățare la care au acces și în general de participarea lor la viața orașului.

Pentru ca adaptarea să fie cât mai frumoasă și mai ușoară, activitățile și programele destinate studenților trebuie să fie capabile să acopere cât mai multe dintre nevoile lor și cât mai în acord cu ordinea priorităților lor.

Așa că în aceste zile realizăm în parteneriat cu Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai un studiu care să evidențieze nevoile reale ale studenților de nivel licență. Vrem mai apoi să putem concepe și facilita, pe baza rezultatelor studiului, activități și programe mulate cât mai fidel pe ce și-ar dori și ar avea nevoie fix beneficiarii lor.

Dacă ești student în Cluj, dă-ne 7 minute din timpul tău pentru completarea acestui chestionar: forms.gle/AFXarGRZtUjFbDqy6   

Pentru un peisaj cât mai complet al nevoilor reale, ne-ar fi de folos ca acest chestionar să ajungă la cât mai mulți studenți clujeni, așa că te rugăm să-l împărtășești și apropiaților tăi. 

Îți mulțumim. 💙
__________________
Această acțiune este parte a Cercetării pe care ne-o propunem în cadrul programului  Cultura Contează

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Accessibility Toolbar

Scroll to Top
Fii primul care află știrile de ultimă oră

Abonează-te la newsletter-ul nostru și fii la curent cu tot ce se întâmplă la CCC!