Workshop: Tehnici de dezvoltare a publicului

Centrul Cultural Clujean organizează un program de formare în ”Tehnici de dezvoltarea publicului”, adresat organizațiilor și instituțiilor culturale din Cluj-Napoca. Cursul va aborda diferite teme legate de medierea culturală – educație culturală, diversificarea publicului, marketing cultural ș.a., și va conține module practice în cadrul cărora participanții vor dezvolta strategii sau planuri de lucru pentru dezvoltarea publicului în instituțiile și organizațiile din care provin.

Cursul va avea loc în perioada 17-19 iulie 2017 și va fi facilitat de Raluca Bem Neamu și Alma Selimovic, două formatoare cu o experiență bogată în elaborarea și coordonarea de programe de dezvoltarea publicului.

Sesiunea de formare va fi urmată de o serie de întâlniri dedicate educației și medierii culturale care se vor desfășura pe parcursul anului 2017, pentru a pune bazele unei platforme de schimb de experiență și colaborare în domeniul dezvoltării publicului între organizațiile și instituțiile culturale din Cluj-Napoca.

Cursul este deschis tuturor persoanelor active în sectorul cultural din Cluj-Napoca interesate de tematica abordată. Dat fiind numărul limitat de locuri, vom acorda prioritate profesioniștilor care sunt implicați activ în activități de educație culturală/dezvoltarea publicului sau sunt afiliați unei organizații sau instituții culturale din Cluj-Napoca.

Participarea la curs este gratuită. Cursul se va desfășura la sediul Institului Cultural Francez, în limba engleză, cu unele sesiuni în limba română.

Înscrierea se face prin completarea formularului online, până la data de 10 iulie 2017.

Pentru întrebări ne puteți contacta la alexandra@cccluj.ro

___________________

\"\"Alma Selimovic este director de dezvoltare în cadrul orgnizației Bunker Ljubljana și coordonatoare a unor proiecte care conectează domeniul artei contemporane cu educația formală. Este inițiatoarea rețelei Create to Connect în cadrul căreia instituții artistice din domeniul artelor performative și al artei în spațiul public din 13 țări europene experimentează noi forme de implicare a publicului. Este producător al festivalelor Mladilevi, Drugajanjeși Festival of letters din Ljubljana și coordonator de comunicare al Platformei de dans slovene Gibanica.

 

 

 

 

Raluca Bem Neamu este lector în diferite proiecte asociate domeniului cultural. A coordonat pentru mai mult de \"\"10 ani Secția de Educație, Comunicare și Proiecte Culturale în cadrul Muzeului Național de Artă al României, iar acum 7 ani a înființat asociația Da\’DeCe prin care dezvoltă proiecte de educație culturală pentru familii cu copii, grădinițe și școli. Este membră activă a rețelei Susține cultura în educație. Este interesată de abordări inovative de a atrage publicul în instituții culturale și de a-l implica în proiecte culturale, de a promova patrimoniul de o manieră interactivă și semnificativă pentru comunități.

 

 

_______________________

Data de desfășurare a proiectului: 17-19 iulie 2017
Organizator: Centrul Cultural Clujean
Locație de desfășurare: Institutul Cultural Francez Cluj-Napoca, strada  Ion I. C. Brătianu nr. 22.

Termen de înscriere: 10 iulie 2017

Info suplimentare: alexandra@cccluj.ro

[Form id=\”12\”]

În cazul selecției, înțeleg că participarea se referă la întreaga durată a cursului și confirm prezența. *

Cursul este organizat de Centrul Cultural Clujean, în cadrul Programului de Formare Profesională al Academiei Deschise a Schimbării. Proiect realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca.

Mulțumiri: Institutul Cultural Francez din Cluj-Napoca, Banca Transilvania, Restaurantele Hugo, Rețeaua Susține Cultura în Educație, Federația Fabrica de Pensule.

Accessibility Toolbar

Scroll to Top
Fii primul care află știrile de ultimă oră

Abonează-te la newsletter-ul nostru și fii la curent cu tot ce se întâmplă la CCC!